Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen Aygün, Üsküp’te “Anadolu Ekolojisinden” İsimli Sergi Açtı.

Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen AYGÜN, Üsküp, Kuzey Makedonya’da Uluslararası Balkan Üniversitesinde (IBU) “Anadolu Ekolojisinden” adlı sergisini açtı. İlk günden itibaren yoğun ilgi gören sergi, 28 Nisan tarihine kadar açık kalacaktır. Sergide sunulan eserleriyle köyü Yağmurlar’a ve yakın çevresine odaklanarak çiçekleriyle ve ekolojisiyle doğayı ve yaşamı betimleyen AYGÜN, bilim ve sanatı birleştiren yeni bir yaklaşımı başarıyla temsil etmiştir. Anadolu coğrafyasının enginliğine inanan, toprağında taşında ve çiçeğinde bizi biz yapan değerlere anlam aramaya ve anlatmaya devam edeceğini ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen Aygün’ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, Perşembe