Bağımlılıkla Mücadele Etkinliklerinin İlki Gerçekleştirildi

Bağımlılıkla Mücadele Etkinliklerinin İlki Gerçekleştirildi

KDPÜ Gediz Meslek Yüksekokulu, KSBÜ Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Gediz Belediyesi Başkanlığı ve Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde "Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları" kapsamında Teknoloji ve Madde Bağımlılığı konularına ilişkin konferans gerçekleştirildi. Konferansa Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Gediz SHMYO Müdürü Dr.Yusuf Güner, Gediz MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Melahat Aydıner, yüksekokulların akademik ve idari personelleri ile öğrencileri katıldı. 

Etkinlik açılışında konuşma yapan Müdür Dr. Yusuf Güner, teknoloji ve madde bağımlılığının günümüzün en problemli alanlarından biri olduğuna ve toplumun önemli bir kesiminin bağımlılıklarının dahi farkında olmadığına dikkat çekerek, bu etkinlik vesilesiyle gençlerde farkındalık oluşturmak ve mümkünse davranış değişikliği yaratmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca Dr. Güner, etkinliğe destek veren Gediz Belediye Başkanlığı ve Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Konferansın devamında Psikolojik Danışman Rukiye Özkaya Bayraktutan, "Teknoloji Bağımlılığımla Nasıl Mücadele Edebilirim?" konusunda ve Psikolog Emine Aras ise "Madde Bağımlılığı ve Madde Bağımlılığı'ndan Korunmak" konularında konuşmalarını gerçekleştirdiler. Konferans, konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, Çarşamba