18.03.2024 Tarihinde Hukuk Bölümü Tarafından Gediz Meslek Yüksekokulu Amfi Salonunda Adalet Programı Öğrencilerine Yönelik Kariyer Söyleşisi Gerçekleştirildi.

Hukuk Bölüm Başkanlığı tarafından bölüm etkinlikleri çerçevesinde Antalya Barosuna kayıtlı Avukat Eray YAĞCI, adalet programı öğrencilerine “Hukuk ve Avukatlık Mesleği” temalı kariyer söyleşisi gerçekleştirdi. Hukuk Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zeynep DUYAR moderatörlüğünde ve Hukuk Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Serhat BAYRAK ve Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen AYGÜN’ün katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik yaklaşık 90 dakika sürdü. YAĞCI, ülkemizdeki avukatlık mesleğinin mevcut durumu ile avukatlık mesleğinin nicelik ve niteliklerinden bahsetti. Mesleğini severek yaptığını dile getirerek öğrencilere bu yönde ilerlemeleri için kariyer gelişimleri noktasında tavsiyelerde bulundu. Etkinlik sonunda öğrenciler tarafından YAĞCI’ya sorular yöneltildi ve cevaplandı. İyi dilekler ve teşekkürler ile etkinlik tamamlandı. Son olarak Öğr.Gör. Zeynep DUYAR tarafından Avukat Eray YAĞCI’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, Salı