Gediz Meslek Yüksekokulu Sekreterliğinde Görev Değişimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine Ekrem Aygün getirildi.

Gediz Meslek Yüksekokulu Sekreterlik görevini Ekrem Aygün devraldı.

Müdürlük makamında düzenlenen devir teslim törenine Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kavasoğlu, Müdür Yardımcıları, Dr. Öğretim Üyesi Müzeyyen AYGÜN, Öğr. Gör. Melahat Aydıner, Akademik ve idari personel, sekreterlik görevini devreden Murat Ataman, sekreterlik görevini devralan Ekrem Aygün katıldı.

Törende bir konuşma yapan Gediz MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kavasoğlu, Sekreterlik makamına bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı Murat Ataman’a teşekkür etti. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kavasoğlu Ekrem Aygün’e yeni görevinde başarı dileklerini iletti ve bu görev değişikliğinin Meslek Yüksekokulumuza hayırlı olmasını diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, Salı