Hakkımızda

1993 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan ve 28 yılı aşkın sürede öğrencilerine  çağın ihtiyaçlarına uygun en üst düzeyde eğitim vermeyi amaç edinen Gediz Meslek Yüksekokulu; Adalet, Bankacılık ve Sigortacılık, Bilgisayar Programcılığı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Grafik Tasarımı, İş Sağlığı ve Güvenliği, Lojistik, Mekatronik, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama bölümleri, 1100 öğrencisi ve 26 akademik personeliyle eğitim hayatına devam etmektedir.

Eğitim verdiği alanlarda sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanlar ile kendi işini kuracak girişimciler yetiştirmeyi hedefleyen Gediz Meslek Yüksekokulu; 20 derslik, 1 amfi, 6 laboratuvar, 3 atölye ve 1 botanik bahçesiyle teori derslerinin yanı sıra uygulamaya da büyük önem vermektedir. Üniversite-İş Dünyası işbirliği çerçevesinde Gediz Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan firmalarda öğrencilerine staj ve iş bulma imkânı sağlayan Gediz Meslek Yüksekokulu, öğrencilerine önemli fırsatlar sunmaktadır.

Gediz Meslek Yüksekokulu, ilçe merkezine 3 Km. mesafede ve 418.000 m2 alan üzerine kurulu yerleşkesiyle; öğrencilerine şehir merkezinin kalabalığından uzak, doğayla iç içe olan mimari yapılarıyla rahat ve huzurlu bir eğitim ortamı sağlamaktadır. Ayrıca Gediz Meslek Yüksekokulu; futbol, basketbol, tenis gibi spor faaliyetlerinin yapıldığı modern spor tesisi, sosyal tesis ve kütüphanesiyle öğrencilerine yerleşke içinde güzel vakit geçirmelerine olanak sağlamaktadır. 500 öğrenci kapasiteli KYK Kız Öğrenci Yurdu; yeni ve modern binası, kapsamlı sosyal  donatıları ile dersliklere 150 metre mesafededir. 

 

Son Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2021, Salı