Meslek Yüksekokulumuzda Batı Medeniyetlerinin Temelleri ve İsrail Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Meslek yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen "Batı Medeniyetlerinin Temelleri ve İsrail" konulu konferansına akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı. Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu konuşmasında Filistin’de yaşanan zulme değinerek üzüntülerini ifade etti ve bir an evvel bu zulmün son bulmasını temenni etti. Konuşmacı Dr. Lütfü Özşahin, Filistin’de yaşanan olayları dinler ve medeniyetler tarihleri açılarından bilimsel anlamda değerlendirerek ülkemiz ve bireyler olarak üzerimize düşen görevler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Dr. Lütfü Özşahin üniversitemizce Filistin'de yaşanan zulme karşı yapılan etkinlikleri takdirle karşıladığını belirterek, bu sunum ile kendisine imkan veren başta Rektör Prof.Dr.Süleyman Kızıltoprak olmak üzere MYO yönetimine teşekkür ederek; tarihte ülkeler arasında bir çok kavga ve soykırımın yaşandığını, bu kavgaları parçalayan milletin her zaman Türk milleti olduğunu, Filistin davasında da yine Türkiye'nin etkili olduğunu ifade etti.

Etkinliğin ardından Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu, Dr. Lütfü Özşahin’e hediye takdiminde bulunarak kendisine teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024, Cumartesi