03.05.2024 Tarihinde Adalet Programı Bölüm Etkinlikleri Çerçevesinde İzmir’e Gezi Düzenlendi.

Adalet Programı öğrencileri, Hukuk Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zeynep Duyar gözetiminde İzmir’e gezi düzenledi. Gezinin temel hedefi olan İzmir Atatürk Müzesi ziyaret edildi. Burada öğrencilere detaylı bilgiler aktarıldı. Ayrıca Konak Meydanı, Saat Kulesi, Çeşme (Çeşme Kalesi) ve Alsancak gezileri ile İzmir’in tarihi dokusu ve güzellikleri keşfedildi. Öğrencilerin bu geziyi gerçekleştirmelerinde araç sponsorluğunu üstlenen CEMSA Lojistik İnşaat Müh.Lim.Şti.’ne hem Öğr. Gör. Zeynep Duyar hem de adalet programı öğrencileri teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, Pazartesi