Hakkımızda

Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu 1993 yılında eğitim öğretime başlamıştır. 20 yıla yaklaşan bu süre içerisinde sürekli, öğrencilerinin yeteneklerine değer katma idealiyle mesleki yükseköğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Başlangıçta Hazır Giyim ve Moda Konfeksiyon programlarına 50 öğrenci alarak kurulan okulumuz, bugün 10 farklı programda 2100 'e yakın öğrenciye mesleki yükseköğretim olanağı sağlamaktadır.

Gediz Meslek Yüksekokulu yerleşkesi ilçe merkezine 3 Km. mesafede 418.000 m2 alan üzerinde yer almaktadır. Bu yönüyle yüksekokulumuz şehir merkezinden uzak, doğayla iç içe mimari yapılarıyla rahat ve huzurlu bir eğitim ortamı sağlamaktadır. İlçe merkezi ve öğrenci yurtları ile yüksekokul arasında düzenli ulaşım olanakları olmasının yanında öğrenci yurtlarıda özel servis araçlarıyla öğrencilere hizmet vermektedir. Aynı zamanda Gediz ilçesi şehirler arası ulaşım olanakları bakımından avantajlı bir konuma sahiptir. Kütahya il merkezine 96, Uşak il merkezine 58 Km. mesafede yer alan ilçemize başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Manisa gibi çevre illerden doğrudan şehirlerarası ulaşım mümkün olmaktadır.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, Çarşamba