Gediz MYO Moda Tasarım Bölümü Türkiye İnovasyon Haftası Dolayısıyla Düzenlenen (İstanbul Kongre Merkezindeki) Fuara Katıldı

Gediz MYO Moda Tasarım Programı, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin öncülüğünde 4-5-6 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen “Türkiye İnovasyon Haftası ICC”,  fuarına katıldı.   Fuara Gediz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Bölüm Başkanı Öğretim görevlisi Nuran OCAKOĞLU, Öğretim görevlisi Dilek KARAYİĞİT, Öğretim görevlisi F. Seçil KARAYEL, Öğretim görevlisi Rifat SARIOĞLU ve öğrenciler  “Giysi Tasarımında Yenilikçi Bir Boyut: LED Işıklı Elbise Tasarımı” konusunda  hazırladıkları ürünleriyle katıldılar.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih SARAOĞLU, Dünya’da ve Türkiye’de fark oluşturan  uluslararası profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini İstanbul’da bir araya getirerek; inovasyon odaklı konferans, sergi ve atölye çalışmaları ile dünya çapında bir etkinliğin  gerçekleştirildiğini belirterek Gediz MYO Moda Tasarım Programı olarak katılımdan dolayı memnun olduğunu belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, Perşembe