Gediz MYO Öğrencilerinin El Emeği Göz Nuru Çalışmalarından Oluşan Sergi DPU Rektörü Remzi Gören’in Eşi Hatice Gören Tarafından Açıldı

Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin 2014-2015 Eğitim – öğretim yılı çalışmalarından oluşan sergi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’in eşi Sayın Hatice Gören tarafından  yüksek okulumuz da açıldı. Giyim Öğretmeni Sayın Hatice Gören, sergi ve okul hakkında, Gediz MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu,  Moda Tasarım ve Giyim Üretim Teknolojisi Programı Öğretim Görevlileri tarafından bilgilendirildi.

Yoğun ilginin olduğu sergi açılışına,  Kütahya Merkez Devlet Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kezban Erdoğan, öğretmenleri ve öğrencileri de katılarak, atölyeleri gezip okul hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, Perşembe