Moda ve Grafik Tasarım Programı Öğrencileri Tasarım Sergisi

Gediz MYO  Moda ve Grafik Tasarım Programı Öğrencileri Tasarım Sergisi Açtı

Gediz MYO Moda Tasarım ve Grafik Tasarım Programı 1. ve 2. Sınıf Öğrencileri, giyim üretim, dikim atölye,  temel sanat eğitimi, desen, yazı tipografi, mesleki teknik çizim, moda resmi ve illüstrasyonu ve boya ve baskı teknolojileri dersleri kapsamında ürettikleri çalışmalardan oluşan sergi okulumuzda Gediz MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Fethullah Karamete, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Sinan Darcan, Gediz KYK Yurt Müdürü Songül Korkmaz, öğretim görevlileri, yüksekokul personeli ve öğrencilerin katılımıyla açıldı.

Sergi açılışını yapan, Öğr. Gör. Fethullah Karamete ürünler hakkında öğrenciler ve öğretim görevlilerinden bilgi alarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğrenci katılımının yoğun olduğu sergide öğrenciler, ayakkabı, çanta, şapka, kumaş üzerine baskı ve kıyafet tasarım çalışmalarını dikkatli bir şekilde incelediler.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, Pazar