İzci Team Okan Tozun Okulumuzu Ziyareti

İZCİ TEAM OKAN TOZUN GEDİZ MYO’da

15-16-17 Şubat 2019 tarihlerinde Gediz Murat Dağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi’nde, Off-Road Doğa Sporları ve Murat Dağı’nın tanıtımı ile ilgili yapılacak olan program çekimi için gelen İZCİ-TEAM startı Gediz MYO’da verdi.

Gediz Meslek Yüksekokulu Sekreteri ve aynı zamanda Gediz Off-Road Grubu üyesi olan Murat ATAMAN’ın rehberliğinde gerçekleşecek olan program için, İZCİ-TEAM Okan TOZUN Gediz MYO Sekreteri Murat ATAMAN’ın davetini kırmayarak okulumuzu ziyaret etti.

Yapılan ziyarette  Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr.Gör.Fethullah KARAMETE, okulumuz ile ilgili bilgiler sunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Murat ATAMAN ise, Murat Dağı’nda yapılacak program için, planlamış olduğu rota ve güzergâhlar ile arazi hakkında genel bilgi sunumunu gerçekleştirdi. Hoş sohbet ve ikramların ardından Okul Müdürümüz ve MYO Sekreterimiz tarafından Üniversitemizin amblemini taşıyan çini tabak hediye edilmesinin ardından İZCİ-TEAM ekibi okulumuzdan ayrıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, Pazartesi