Gediz Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, Gediz Belediyesi‘nin Desteğiyle Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde bir araya geldi. Özel hocalar tarafından kayak eğitimi verilen öğrenciler eğlenceli anlar yaşadı. Kış sporları adı altında çeşitli etkinliklere katılan öğrenciler karın tadını doyasıya yaşadı. Ayrıca etkinliğe katılan tüm öğrencilere sınırsız sucuk-ekmek-ayran ikramlarında bulunuldu.
Organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emeği olan Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK’ya, öğrencilerimize kayak eğitimi veren Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Muhammed KESKİN’e ve Kütahya Kayak ve Kızak İl Temsilcisi Sayın Ayhan KESKİN’e yüksekokulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, Salı