Bursa Textile Show Fuarına Gezi

GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULU TASARIM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ BURSA TEXTİLE SHOW FUARINA GEZİ DÜZENLEDİ

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ikincisi düzenlenen Bursa Textil Show Fuarına Gediz Meslek Yüksekokulu Tasarım Programı Öğrencileri ve öğretim görevlileri teknik  gezi düzenledi. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen,  Avrupa’dan ve Türkiye’den moda ve tekstil profesyonelleri, lüks ve hazır giyim markaları, tasarımcılar, zincir mağazalar ve konfeksiyon üreticilerinin katıldığı fuarda, öğrenciler standları gezerek bilgi sahibi oldular.

46 Öğrencinin katıldığı fuarda öğrenciler Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde bulunan Merinos Tekstil ve Sanayi Müzesi, Bursa Merinos Enerji Müzesi, Bursa Göç Tarihi Müzesini de gezdiler. Gezi esnasında  Bursa Göç Tarihi Müzesinin hazırlamış olduğu göç tarihi belgeselini izleyerek duygusal anlar yaşayan öğrenciler, müze çalışanlarının kozadan ipek yapılma anını uygulamalı olarak anlatmasıyla da ipeğin elde edilişini gördüler.

Gezi bitiminde Tarihi Bursa Ulu Cami, Kozahan ve tarihi çarşıları gezen öğrenciler ve öğretim görevlileri verimli ve güzel geçen  geziyi düzenleyen ve   emeği geçenlere teşekkürlerini sundular. Üniversite Rektörlüğüne ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına geziye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, Salı