Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2019 Yks Tercihleri İçin Kahvaltıda Buluştu

2019 YKS tercih işlemleri için yapılan toplantıya Gediz Meslek Yüksekokulu ev sahipliği yaptı. Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Gör. Gökhan DAĞILGAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet AYDIN, Gediz liseleri rehber öğretmenleri, Gediz MYO ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO müdür yardımcıları hazır bulundu.

Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Gör. Gökhan DAĞILGAN üniversitede ki mevcut bölümler, yeni açılan bölümler ve önümüzde ki süreçte açılacak bölümler, kontenjan durumu ve DGS ile geçebileceği lisans programları hakkında rehber öğretmenlere bilgi verdi.

Gediz MYO ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO olarak mevcut bölümlerin öğrenci arkadaşlara; iş imkânı yaratan bölümler olduğunu, Kütahya ve Gediz liselerinden mezun olan arkadaşların da okulumuzu tercih etmelerinin, öğrencilere fayda sağlayacağını dile getirmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2019, Çarşamba