Gediz Meslek Yüksekokulu’ndan Barış Pınarı Harekatına Destek

Gediz’de düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, fiziksel aktivite ve sporda farkındalık yürüyüşü ile Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen Barış Pınarı Harekâtı’na destek vermek amacıyla düzenlenen yürüyüşe katıldılar.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği yürüyüşe; Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Gökhan DAĞILGAN, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Sinan DARCAN, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğmen Yaşar TÜRKER, İlçe Emniyet Müdürü Barış TOSUN, Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Sait AYDEMİR, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullar, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı düzenlediği “Barış Pınarı Harekâtı’na destek vermek için Gediz Belediyesi Hizmet Binası önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Kahraman Mehmetçiğimize Fetih suresi okundu ve askerlerimiz için dua edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2019, Pazar