Meslek Yüksekokulumuzda “Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim“ Konulu Seminer Düzenlendi

Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde görevli eğitmen personel tarafından okulumuzda "Hayat arkadaşımı nasıl seçerim?" konulu seminer gerçekleştirildi.

Seminerde üniversite öğrencilerinin evlenme kararı alırken dikkat etmesi gereken konular, iletişim ve davranış biçimleri ile ilgili konularda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca evlilik kurumu, toplumun temel direği olan ailenin önemi, sağlıklı evliliklerin oluşmasında ki önemli unsurlar, kişinin eşini seçmeyi tesadüflere bırakmaması, bu kararı bilinçli olarak vermesi gibi temel konulardan diyaloglar gerçekleştirildi. Seminer sonunda eğitmen personeller, Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner YİĞİT  ve Gediz Belediyesi Gençlik Merkezi  sorumlusu Kenan AYAYDIN ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2019, Salı