Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Tarafından Verilen Sertifika Eğitim Programlarının Tanıtımı Gediz Myo’da Yapıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilen sertifika eğitim programlarının tanıtımı Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü  Öğr. Gör. A. Bülent GÜL ve Müdür Yardımcısı Öğr.  Gör. İlker VURAL tarafından  Gediz Meslek Yüksekokulunda yapıldı.

Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü  Öğr. Gör. A. Bülent GÜL , merkezlerinin akademik ve idari personele özellikle de öğrencilere; iş ve yaşam hayatlarında işine yarayacak eğitimler düzenlediğini belirtti.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü  Öğr. Gör. Gökhan Dağılgan sertifika programlarının öğrencilerin gelecekte işe giriş ve iş  hayatlarında büyük katkı sunacağını belirterek, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, tanıtım programını düzenleyen Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü  Öğr. Gör. A. Bülent GÜL ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İlker VURAL’a verdikleri değerli bilgiler için teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2019, Cuma