Gediz Meslek Yüksekokulu’na Adalet Programı Müjdesi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Dönemi’nde okulumuzda Hukuk Bölümü Adalet Programı’nın öğrenci alımına izin verdi. Adalet programının açılmasıyla Gediz Meslek Yüksekokulu’nun aktif öğrencisi olan program sayısı 12’ye yükselmiş oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, YÖK tarafından öğrenci alımı onaylanan Adalet programının okulumuza ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Okulumuzda halihazırda faaliyet gösteren Bankacılık ve Sigortacılık, Bilgisayar Programcılığı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Giyim Üretim Teknolojisi, Grafik Tasarımı, İş Sağlığı ve Güvenliği, Lojistik, Moda Tasarımı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama programların yanına Adalet programının da eklenmesiyle okulumuzun güç kazandığını ifade eden KAVASOĞLU, Adalet programının uzun yıllar öğrenci alabilecek potansiyelde olduğunu belirtti.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Adalet programının Gediz’e kazandırılmasında büyük emekleri olan Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa AYDIN’a, Kütahya Milletvekili Ahmet TAN’a, Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK’a ve Gediz Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeline teşekkürlerini sunduğunu bildirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, Salı