Meslek Yüksekokulumuz Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Laboratuvarı Kuruldu

Öğrencilerimizin meslek hayatlarına daha donanımlı hazırlanmalarını sağlamak amacıyla spektrofotometre, kan sayım cihazı, idrar analiz cihazı, saf su cihazı ve bir klinik laboratuvarda kullanılan daha pek çok malzeme ve ekipmanın bulunduğu bir laboratuvar kuruldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü aynı zamanda Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, özellikle Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı için böyle bir laboratuvar oldukça gerekliydi ve okulumuzun eksiklerinden biriydi. Laboratuvarın kurulmasıyla bu konudaki çok büyük bir eksikliğin giderilmiş olduğunu belirten Dr. KAVASOĞLU, laboratuvarın kurulmasında destekleri için Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım UYSAL’a şükranlarını ilettiğini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, Salı