Gediz Meslek Yüksekokulu’na Mekatronik Programı Müjdesi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Dönemi’nde Gediz Meslek Yüksekokulu bünyesinde Elektronik ve Otomasyon Bölümü’ne bağlı Mekatronik Programı’nın öğrenci alımına onay verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, YÖK tarafından öğrenci alımı onaylanan Mekatronik programının Gediz Meslek Yüksekokuluna ve Gediz ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu. KAVASOĞLU, Mekatronik programının alanın ihtiyaç duyduğu tüm konularda yetenekli, bilgili ve mesleki becerilere sahip teknik personel eğitimi ile özellikle Gediz ilçesine ve bölgemize önemli katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca Dr. KAVASOĞLU, Gediz Meslek Yüksekokulu'nun, bünyesinde bulunan elektrik-elektronik, elektro-hidrolik, elektro-pnömatik ve bilişim laboratuvarları yanında nitelikli akademik personeli ile de uygulamalı mesleki eğitim için gerekli olan tüm olanaklara sahip olduğunu belirtti.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Mekatronik programının Gediz’e kazandırılmasında büyük emekleri olan Kütahya Milletvekili Ahmet TAN’a, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL’a, Gediz Kaymakamı Hakan ALKAN’a, Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK’a, Gediz Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeline teşekkürlerini sunduğunu bildirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, Salı