Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘nden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hüseyin COŞKUN, Müdür Yardımcısı Zülfikar SITACI, Adalet Alan Şefi Nevzat KAYA ve Adalet Alanı Öğretmeni Sinem AVCI Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu. Müdürlük makamında gerçekleşen ziyarette Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ile birlikte Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mustafa ERCİRE ve Öğr. Gör. Selçuk ASLAN ile Adalet Programı Öğr. Gör. Serhat BAYRAK hazır bulundular. Görüşmede iki kurum arasında yapılacak işbirlikleri ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle Adalet programının niteliğinin artırılması adına lise - üniversite entegrasyonunun önemine vurgu yapıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, Perşembe