Gediz Meslek Yüksekokulu Gediz Kaymakamı Hakan Alkan ve Gediz Belediye Başkanı Muammer Akçadurak’a Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ve Yüksekokul Öğrenci Temsilcileri ile Gediz Kaymakamı Hakan ALKAN’ı ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK’ı ziyaret etti.
Ziyarette Yüksekokul Müdürü KAVASOĞLU’na, Gediz Meslek Yüksekokulu Okul Temsilcisi Büşra Nur ÜNAL, Bilgisayar Programcılığı Öğrenci Temsilcisi Osman KAYA, Gediz Meslek Yüksekokulu Kültür Sanat ve Spor Topluluğu Başkanı Halil Can İLDENİZ eşlik etti.
Gediz Meslek Yüksekokulu öğrenci temsilcileri temsil ettikleri öğrencilerin talep ve temennilerini Gediz Kaymakamı Hakan ALKAN’a ileterek vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Kaymakamlık olarak gençlerin yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceklerini belirten ALKAN, "Her platformda ve tüm süreçlerde genç kardeşlerimizin yanında olmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de düzenlenen Kariyer Fuarı’na Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katılımları için vermiş olduğu ulaşım ve desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı AKÇADURAK’a da teşekkür ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan AKÇADURAK, öğrencileri önemsediklerini ve her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek nazik ziyaretleri için Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ve Yüksekokul Öğrencilerine teşekkür etti. Ziyaret sonunda Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu, Gediz Kaymakamı Hakan ALKAN’a ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK'a teşekkür ederek Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde basılan ve bu ayki teması Gediz olan DPÜ Yaşam Dergisini takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2022, Salı