Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı Gediz Myo’da Gerçekleştirildi

Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Ağustos ayı toplantısı Gediz Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi. Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL Gediz’de ağırlanmaktan memnuniyetini ifade ederek verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan ÖZ ise Teknokent faaliyetlerinin ilçelerin de katılımı ve desteğiyle ivme kazanarak arttığını belirterek toplantıya katılanlara teşekkürlerini sundu. Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ise toplantıya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gediz’in potansiyeline meslek yüksekokulu olarak katkıda bulunmak için benzer çalışmaları yürütmeye devam edeceklerini belirtti.

Toplantı sonrası Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan GÖÇMEZ, Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan ÖZ, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan ÖNCEL, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan ÖZYAŞAR, Gediz Kaymakamı Hakan ALKAN, Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK, İl Özel İdaresi Sekreteri Murat KOYAK, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Mustafa ERCİRE, Öğr.Gör. Melahat AYDINER, 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YENİPAZAR, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yrd. Yılmaz ÖZEN ve Süngü Yapı ve İnş. Sahibi Mahfuz SÜNGÜ’nün katılımlarıyla bölgemizin en büyük yatırımlarından olan Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü tesisleri ziyaret edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2022, Perşembe