Gediz Ticaret ve Sanayi Odasının Katkılarıyla “Sizinleyiz” Kahvaltı Organizasyonu Gerçekleştirildi

"SİZİNLEYİZ" adı altında geleneksel hale getirilen Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek  Yüksekokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, Gediz Belediyesi Başkan Yardımcısı Şule BİLGİLİ, Gediz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Figen BÖREK, Gediz İlçe parti başkanları, Gediz Protokolü, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Meslek yüksekokulu akademik ve idari kadro ile öğrencilerin katılımıyla Gediz MYO Kampüs alanında gerçekleştirildi.

Etkinlik Gediz Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KAVASOĞLU’un konuşmasıyla başladı. KAVASOĞLU kıymetli öğrencilerimize böyle bir etkinlik hazırladıkları için Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat ÖZTÜRK’ e teşekkür etti. Etkinlik Vedat ÖZTÜRK konuşmasıyla devam etti. ÖZTÜRK eğitime verdikleri önemi ifade ederek her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Gediz'e bir Fakülte kazandırma taleplerini dile getirdi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU’nun da konuşmalarıyla etkinlik devam etti. Kahvaltı sonrası Gediz Meslek Yüksekokulunda yeni faaliyete geçirilen yemekhane gezildi, Ebubekir SEZGİN kütüphanesi ve laboratuvarlar tanıtıldı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL ‘ın Gediz Kredi Yurtlar Kurumu Kız öğrenci Yurdunu ziyaretiyle etkinlik son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2022, Perşembe