Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulunda Güz Dönemi Futbol Turnuvası Yapıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu ile Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün iş birliğiyle Güz Dönemi Futbol Turnuvası yapıldı.

Gediz Meslek Yüksekokulu Mustafa Dayıoğlu Spor Tesisleri halı sahasında düzenlenen ve iki hafta süren güz dönemi futbol turnuvası final maçıyla son buldu. Her iki yüksekokuldan toplam 11 takımın ve 120 öğrencinin katıldığı futbol turnuvasında derece alan takımlar kupa ve madalyalarını törenle aldı. Final maçına öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Melahat AYDINER, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Melike PEHLİVAN ve İlçe Spor Müdürü Muhammed KESKİN tarafından turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Turnuvanın sonunda Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim üyesi Mustafa KAVASOĞLU, turnuvanın düzenlenmesine katkı veren İlçe Spor Müdürü Muhammed KESKİN’e,  okulumuzda takımların oluşumunda destek veren akademik ve idari personele, takımları çalıştırarak ve hakemlik yaparak müsabakaların yapılmasını sağlayan antrenörler; Ali ÖRENÇ, Mert TOLGA KOÇAK, Mehmet ÖZBİLEN, Seda ÖZDEMİREL’e ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize  teşekkür etti.

Kupa töreninin ardından günün anısına çekilen fotoğraflarla turnuva sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2022, Salı